PROCURELO NA INTERNET: Prve fotografije BMW Serije 4!

BMW je za sutra “zakazao“ zvaničnu premijeru nove, druge generacije Serije 4 G22, a prva fotografija novog modela danas je „procurela“ na Internet

Nova, druga generacija BMW Serije 4 G22 sutra će imati svetsku premijeru, šest godina nakon što je prva generacija ugledala svetlost dana, a kako to obično biva u poslednje vreme, putem društvenih mreža, prve fotografije su već našle put do publike.

Ono što odmah „upada u oči“ jeste radikalno drugačiji dizajn „nozdrva“ (ili „bubrega“), koji su sada prilično izduženi i zalaze „duboko“ u prednji odbojnik, umesto dosadašnjeg pljosnatog izgleda, koji je uglavnom bio u visini svetlosnih grupa.

Drugim rečima, serijska verzija ostala je prilično dosledna Concept 4 studiji koja je predstavljena prošle godine i koja je najavila novu „četvorku“. Pored fotografija, „procurela“ je i brošura za novi model, u kojoj se može videti i kompletna paleta boja na raspolaganju.

U brošuri je prikazan Coupe (G22), i to u M440i verziji sa M Performance paketom, koji će sa 3,0-litarskim turbo šestocilindrašem od 370 „konja“ i 500 Nm obrtnog momenta ujedno biti i najsnažniji model u ponudi dok ne stigne „čistokrvni“ M4.

Đorđe Pavićević/TopSpeed