MOTO Fantic Caballero 500 Scrambler Deluxe: Gradski prašinar

Fanticov Caballero je zanimljiva mešavina novog i starog, elegantnog i grubog. Nova, Deluxe verzija taj pristup dodatno obogaćuje

Nedavno je Caballero usavršen, ali kod ovog modela pažnju ipak prvo privlači imidž, koji uspešno stapa stil urbanog skremblera sa robusnim detaljima terenca. U toj mešavini, jedan od glavnih sastojaka je tradicija, jer „kabaljero” postoji već pola veka.

U početku svoje karijere bio je to enduro i moto-kros model, i mada je u međuvremenu promenio namenu, u imidžu je zadržao crte svojih predaka. Između ostalog, to pokazuje i gumama, čija je gruba šara više stilski detalj nego što će biti korišćena van asfalta.

Povodom 50-godišnjice napravljena je verzija „Aniversario”, sa nešto više retro detalja kao što su kombinacija boja i natpis u vidu startnog broja koji označava jubilej. Njoj se pridružio i Deluxe koji, kako mu ime govori, treba da naglasi sve vrline „kabaljera”.

Koje su to izmene koje sa sobom donosi Deluxe verzija, kako vizuelno, tako i kada je reč o voznim karakteristikama, možete pročitati u aktuelnom broju TopSpeed magazina.

TopSpeed Team