O Nama

TopSpeed je mesečni magazin pokrenut u Beogradu, januara 2000. godine. U veoma kratkom roku postao unikatni aksesoar svih ljubitelja vrhunskih automobila, ne samo u Srbiji već i na čitavom Balkanu. Glavne teme magazina su superautomobili, ali i svi oni koje redovno možemo sresti na ulicama, te i ostala ekskluzivna, luksuzna vozila, motocikli i plovila, poput jahti i biznis aviona. Naše područje interesovanja pokriva i automobilsko tržište i prateću industriju, kao i bezbednost u saobraćaju i auto-moto sport. Činimo sve kako bismo održali korak sa najvišim standardima u sadržaju, dizajnu i kvalitetu štampe, a u cilju ostvarenja svega toga uživamo podršku našeg izdavača, Pole Positiona d.o.o.

Magazin se sastoji od 148 strana i poklanja punu pažnju najvišem kvalitetu štampe i dizajna što ga od početka čini posebnim. TopSpeed je ubedljivo najluksuzniji automobilski magazin u Srbiji.

O aplikaciji...

Apple i Android aplikacija magazina TopSpeed iz Srbije. Pratite aktuelnosti, promocije, testove i ostale vesti iz sveta na automobilizma, motociklizma, nautike i lajfstajla... Sve na jednom mestu, a na Vašem mobilnom telefonu!